Loading…
Back To Schedule
Friday, November 20 • 1:45pm - 4:45pm
Familiegeschiedenissen

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Let op: dubbele sessie!
Rob van Drie (CBG | Centrum voor familiegeschiedenis) en Eric Hennekam, (docent Internetresearch/genealoog) zullen een overzicht geven van de belangrijkste research stappen die gezet moeten worden voor het schrijven van een persoons- of familiegeschiedenis. Dit doen ze door het presenteren van de belangrijkste (online) bronnen en tools, die ook voor allerlei ander journalistiek werk gebruikt kunnen worden. Daarnaast duiken ze letterlijk (rondleiding) tijdens deze workshop in de CBG archieven. Holleeder, Koninklijk Huis en uw familie. Het komt allemaal aan bod.

Speakers
RV

Rob van Drie

hoofd sector expertise, plv. directeur, CBG | Centrum voor familiegeschiedenis
Het CBG |Centrum voor familiegeschiedenis is het kennis- en informatiecentrum voor het onderzoek naar de geschiedenis van personen en families.
avatar for Eric Hennekam

Eric Hennekam

Eric Hennekam is onderzoeker en zoekspecialist met een grote liefde voor archieven (documenten en beeld). Hij schrijft voor Historisch Nieuwsblad over Internet, online onderzoek ed. Eric Hennekam is gastdocent research met specialisatie zoeken naar archieven en personen. Hij is... Read More →


Friday November 20, 2015 1:45pm - 4:45pm CET
Beresteynzaal

Attendees (0)